ÚJ

Acavallo Ortho-Coccyx western nyereghuzat - barna

Acavallo Ortho-Coccyx western nyereghuzat

Az Acavallo® Ortho-Coccyx western nyereghuzat 20 mm-es Hexagonal gél betéttel és Dri-Lex technológiával az optimális kényelem és teljesítmény érdekében készült. Ez az innovatív nyereghuzat ötvözi az Acavallo® Hexagonal gél csúszásmentes és ütéselnyelő tulajdonságait a Dri-Lex szövet légáteresztő képességével.

A nyereghuzat hátsó részének kiszélesített kialakítása biztosítja a farokcsont védelmét, egyenletes súlyeloszlást kínálva, ezzel biztosítva a kényelmes és biztonságos ülést. A gél hatszögletű szerkezete hatékonyan nyeli el az ütéseket és csökkenti azok intenzitását, javítva a lovas és a nyereg közötti tapadást.

Az alsó részén található rugalmas szalag Velcroval nem változtatja meg a nyereg normál támaszait, garantálva a stabilitást lovaglás közben. Az innovatív Dri-Lex szövet, amely hidrofób és hidrofil tulajdonságokat egyaránt ötvöz, segít a ló testét szárazon és kényelmesen tartani, még a legintenzívebb lovaglási szakaszok során is.

Az ülésvédő oldalain található fogópántok a nyereghez rögzítik a huzatot, anélkül hogy megváltoztatnák annak eredeti pozícióját, megőrizve az Acavallo termékekre jellemző beállítást és elegáns dizájnt.


Szállítás és kézbesítés - információk

 Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett Magyarországon belül Foxpost automatába

Várható beérkezés :
2024.07.15
Beszállítótól érkezik
bruttó 51 690 Ft
Regisztrált vásárlóként, a sikeresen lezárult rendelés után járó pontok: 1 034 Ft
Acavallo Ortho-Coccyx western nyereghuzat - barna
Acavallo Ortho-Coccyx western nyereghuzat - barna
bruttó 51 690 Ft