Hűségprogram

Hűségpont rendszer magánszemélyeknek

Hisszük, hogy a vásárlókkal való hosszútávú kapcsolattartás a legfontosabb! Hűségprogramunk segítéségvel minden vásárlásod során kedvezményekhez juthatsz. Rövid útmutatónkban megmutatjuk, hogyan! 

Gyűjtsd te is a hűségpontokat az Equinán és vásárolj akár ingyen! 
Regisztrált vásárlóként minden vásárlásod után hűségpontokat írunk jóvá, amiket webáruházunkban kedvezményekre válthatsz be. Minden vásárlásod után 2% kedvezményt írunk jóvá hűségpontokban. A pontokat 365 napig gyűjtheted, utána automatikusan törlődik az egyenleged.

Mire jók az Equina hűségpontok?
Az összegyűjtött pontokat bármelyik termékünk megvásárlására vagy ingyenes szállításra is fel tudod használni, így akár ingyen is a tiéd lehet egy-egy termékünk. Minden regisztrált vásárlónknak hűségpontokat írunk jóvá a sikeresen lezárult vásárlása után. A webshopban a termékekután gyűjthető pontok száma a termék rövid ismertetője alatt jelenik meg. A pontgyűjtó rendszer az akciós termékekre nem vonatkozik.

 

Hol találom meg a pontjaimat?

Az összegyűjtött pontjaidat a fiókodba belépve a kedvezmények fül alatt tudod napra készen nyomonkövetni.

Mennyit ér egy-egy pont?
Minden pont egy forintot ér a vásárlás során. Ha például van 1500 pontod, akkor az 1500 forint kedvezményre jogosít fel a következő rendelésed során!

Meddig használhatóak fel az összegyűjtött pontok?
A pontok 365 napig érvényesek, utána automatikusan törlődik az egyenleg és újra indul a pontok gyűjtése. 

Hogy tudom felhasználni a pontjaimat?

Miután kiválasztottad a kívánt termékeket és kosárba raktad őket, folytasd a vásárlást a pénztár oldalon. A fizetési mód kiválasztása után tudod bepipálni, hogy fel szeretnéd-e használni az összegyűjtött pontjaidat. Ha igen, mindenképpen pipáld be a lehetőséget, így a következő oldalon máris látod, hogy a pontok értéke kedvezményként levonásra került.

A vásárlást követően mikor íródnak jóvá a pontjaim?
A hűségpontjaid a megrendelés sikeres lezárását követően íródnak jóvá, miután kifizetésre és kiszállításra került a csomagod. 

Regisztrálj az Equina lovasboltba és kezdd el gyűjteni az Equina pontjaidat!

Regisztrálok!

Hűségpont rendszer lovardáknak

Egyedi ajánlatok

Partnereinknek nagyobb tétel rendelése esetén egyénre szabott ajánlatokkal és kedvezményekkel kedveskedünk egyedi szállítási díjszabás mellet. Partner lovardáink egyedi kuponkódot kapnak, amellyel az év bármely napján kedvezményesen vásárolhatnak webáruházunkban. A kuponkódot a lovardában tartózkodó lovasok és bértartók vehetik igénybe, a kupon tetszés szerinti alkalommal felhasználható, azonban más kuponnal össze nem vonható és a kedvezményes termékekre nem vonatkozik! 

Hogyan értesülnek a lovarda tagjai a lovarda kedvezményéről? 

Minden partner lovardánknak egyedileg legyártott, a kupont tartalmazó plakátot küldünk, amelyet  a lovarda frekventált helyén elhelyezve a lovardába érkező lovasok könnyen és érthetően tájékozódni tudnak ajánlatunkról. 

Az egyedi ajánlatunk igényléséhez vedd fel a kapcsolatot velünk!

Professzionális kiszolgálás
Nagyobb beruházások esetén is szívesen állunk a lovardák rendelkezésre. Pályázat, közbeszerzés esetén is vállaljuk a lovardák kiszolgálását, egyedi árajánlattal a kért dokumentumok szerint. Ezen a téren tapasztalattal rendelkezünk, így tudjuk, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban és a legzökkenőmentesebben kiszolgálni vevőinket.

Hímeztetés, feliratozás
Istállók, lovas klubok felszereléseit – nyeregalátétet, lótakarót, ruházatot – a kívánt logóval, felirattal látjuk el a kívánt méretben és színben. Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt biztosítunk!

Amennyiben szeretnél csatlakozni törzsvásárlói programunkhoz,  keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Equina Lovasbolt

Tel: 06 20/ 256 2035
E-mail: info@equinalovas.hu