Nyeregalátét

Ha a lovad öltöztetéséről van szó, a tökéletes nyeregalátét megtalálása, amely egyszerre stílusos és funkcionális, az egyik legjobb dolog, ami hozzájárulhat a kellemes időtöltésben lovaddal. A nyeregalátétek anyagának sokfélesége miatt fontos, hogy ismerd a stílusok és anyagok közötti különbségeket, hogy megtalálhasd a számotokra legmegfelelőbbet. 

129 termék
 

Hogyan döntsd el tehát, melyik stílus illik a legjobban hozzád és lovadhoz? Ez azon múlik, hogy milyen anyagokat és szabást kedvelsz, illetve milyen stílusban lovagolsz. Ha a díjlovaglást kedveled, akkor az univerzálisnál hosszabb nyeregszárnyhoz illeszkedő, díjlovas fazont ajánljuk, amelyek általában kifejezetten versenyekre készült kifinomult, elegáns és otthoni lovaglásra, edzésekre való, élénk színű kombinációkban kaphatók. 

Nyeregalátét anyagösszetétel
Évszakhoz igazodva a nyeregalátétek között is találsz kifejezetten nyári használatra készült, extra szellőzéssel rendelkező nyeregalátétet, illetve kifejezetten a téli szezonra ajánlott, polár belső anyaggal rendelkező alátét lehet a megfelelő választás. A modern, funkcionális anyagoktól kezdve a hagyományos, extra tartós pamut és vászon anyagú nyeregalátétek közül  megtalálhatod otthonra, edzésekre, terepre, versenyre, az év minden évszakához megfelelően a tökéletes nyeregalátétet  számotokra. 

Mérettáblázat
Ha a lovad az átlagos mérettől eltér, ez sem probléma, hiszen nyeregalátéteinket nem csak a népszerű, Fullos méretben vásárolhatod meg, hanem kisebb, Cob, Póni és Shetti méretben is kínálunk alátéteket, hogy a legkisebbek is megtaláléhassák a számukra megfelelő terméket. A különböző márkáinknak megfelelően egyes nyeregalátéteknél megtalálod a pontos mérettáblázatot is.