VILLÁM NAPOK -10% minden teljes árú termékre  július 19.-ig! Kuponkód: VILLAM10

Lovaglónadrág

Lovaglónadrágjaink között kicsik és nagyok, férfiak és nők mind megtalálják a maguknak megfelelő szabású, anyagú lovaglónadrágot. Maximilian, Elt, HKM, Equestro, Horseware, Kingsland, Cavalliera, Montar és Cavalleria Toscana nadrágjaink biztosítják a széles választékot a kiváló minőséggel együtt. 

76 termék
 

A telibőrös lovaglónadrágjaink általában térdtől vagy bokától (márkától függően) a fenék teljes, nyereggel érintkező részén bőrrel (sizntetikus vagy természetes marhabőr, szilikon) borítottak. Biztosítják a megfelelő kontaktot a nyereggel, kényelmes érzetet biztosítanak. Mosásuk anyagtól függően kímélő programon, alacsony hőfokon ajánlott. A térdfoltos nardágok csak a térd részén, a nyereggel érintkező részen béleltek. A szilikonos lovaglónadrágokat kifordítva, alacsony hőfokon ajánlott mosni a szilikon tartóssága érdekében. A bokánál rugalmas anyaggal kiegészített nadrágjaink biztosítják a könnyed le- és felvételt, valamint a csizma alatti kényelmet (a tépőzár vastagsága miatt nyomhatja a boka külső részét). 

A megfelelő méret kiválasztásához ajánljuk a márkáinktól függő, a termékeknél feltüntetett mérettáblázatot használni. Az olasz márkáink esetén (Equestro, Cavalleria Toscana) az olasz méretezés az EU méretezéstől eltér - olasz mérezés esetén ajánlott 2 mérettel nagyobbat rendelni, tehát ha EU38 a méretünk, akkor IT42-t kell választani -.