VILLÁM NAPOK -10% minden teljes árú termékre  július 19.-ig! Kuponkód: VILLAM10

Horseware Ireland

A Horseware Ireland a kezdetektől fogva arra törekedett, hogy prémium minőségű, kifinomult és innovatív termékeket kínáljon a lovaglás és a lovak gondozása terén. Az egyik kiemelkedő termékcsaládja a lótakarók, amelyek a kiváló anyagok és a mesteri kivitelezés összességeként váltak a világ egyik legkeresettebb termékeivé.

43 termék 1 43

Funkcionális Design: A Horseware Ireland takarók kialakítása a funkcionalitásra és a lovak kényelmére összpontosít. A prémium minőségű anyagok és az innovatív tervezés garantálják, hogy a takarók kiváló védelmet nyújtsanak minden időjárási körülmény között.

Rambo Takarók - Tradíció és Modernitás: A Horseware Ireland által készített Rambo takarók ikonikusak a lovas közösségben. Ezek a takarók nem csupán a hagyományokat követik, hanem folyamatosan újítanak és fejlődnek. A Rambo takarók tartósságukról, időtállóságukról és a lovak maximális kényelméről híresek.

Állandó Fejlesztés és Innováció: A Horseware Ireland sosem elégszik meg a meglévővel. Folyamatosan keresi az új kihívásokat, felfedi az eddig ki nem mondott lehetőségeket, és megalkotja azokat a takarókat, amelyek minden elvárásnak megfelelnek a lovak és gazdáik részéről.

1985-ben Tom és Carol MacGuinness alapította a "Horseware Ireland" céget Dundalkban, Írországban. Akkoriban elképzelni sem tudták, hogy egyszer a világ legnépszerűbb lótakaró gyártójává válnak. Az egyedi termékek magukért beszélnek! A mai napig a Rambo takarókat még mindig Dundalkban varrják nagy figyelemet fordítva a részletekre, Tom MacGuinness szigorú felügyelete alatt. A Horseware Ireland sosem áll meg a fejlesztésben: állandóan új, ki nem mondott területeket fed fel, határokat feszeget, és új kihívásokat keres, hogy megváltoztassa a lovad életét.