VILLÁM NAPOK -10% minden teljes árú termékre  július 19.-ig! Kuponkód: VILLAM10

Beris

A Beris  zablák kiváló minőségű és innovatív zablákat kínál, melyeket speciálisan a lovak igényeire terveztek. A Beris Bits elkötelezett a kiváló minőség és a lovaglás élményének fokozása iránt, és ezt a szándékot tükrözik zabláik tervezésében és gyártásában. Az új fejlesztésű szájrésszel rendelkező zablák kifejezetten arra összpontosítanak, hogy a ló érzékeny száját megfelelően védelmezzék, miközben javítják a ló és a lovas közötti kommunikációt. 

41 termék 1 41

A Beris Bits teljes választékot kínál az innovatív szerszámokból a profi lovasok számára, csak és kizárólag kiváló minőségű anyagokt felhasználva. A Beris zablagyár évekig tartó zablakgyártás, tapasztalat és kézműves tudás eredményeként jött létre, valamint a lovaglás iránti szenvedély által hajtva.

A ló érzékeny szájának védelme számunkra a legfontosabb. Minden fém részt kézzel formálnak, hegesztenek és tökéletesen políroznak. A zablákkal kapcsolatos új fejlesztés jobb elfogadást tesz lehetővé a ló számára, és finomítja a ló és a lovas közötti kommunikációt. Németországban készült, kézműves zablák.