Fülvédő

Fedezze fel kiváló minőségű lovaknak szánt fülvédőinket, amelyek kényelmet és védelmet biztosítanak lovaglás közben! Az innovatív fülvédőink kifejezetten arra lette tervezve, hogy megvédjék a lovák érzékeny fülét a zajoktól és a környezeti ingerektől, valamint a bogaraktól. Kényelmes és lélegző anyagból készülnek, ami lehetővé teszi a lovának a maximális kényelmet minden lovaglási alkalommal.

A fülvédő különösen a nyári szezonban egyes lovaknak létfontosságú lehet a zavaró bogarak ellen. Segítségével elkerülhetővé válik, hogy lovad felhúzza magát a bogarak miatt, illetve fejbólogatóssá válljon. Használd a nyeregalátét szett kiegszítéseként otthon vagy akár versenyen is! Minőségi fülvédőink az Equina Lovasboltban verhetetlenek a  széles választékú mintákkal, színekkel, anyagokkal és technikákkal, amelyek között minden lovasunk megtalálja a hozzá és lovához megfelelő terméket. 

91 Produkt
 

Fülvédő anyagok
Széles anyagválasztékunk lehetővé teszi a vásárlóink számára, hogy kiválasszák az igényeiknek leginkább megfelelő fülvédőt. Pamut fülvédőink puha tapintásúak és tartósak, sok évig kitartanak. Eközben a szintetikus fülrésszel készült fülvédőink úgy készültek, hogy megfelelően és kényelmesen illeszkedjenek a ló fülére, és könnyen tisztíthatók. 

Fülvédő méretek
Néha a megfelelő méretű fülvédő kiválasztása az online vásárlás legnehezebb része lehet. Az Equina Lovasboltnál nem kell félni – lehetőséget kínálunk arra, hogy szabványos méretet vásárolj, mint például a Full vagy a Cob, Póni, Shetti. Ha nem tudod, hogy melyik méret lenne megfelelő a számodra, kérd Ügyfélszolgálatunk segítségét, akik tapasztalt lovas múltjuknak és a különböző márkák méretezési ismeretéknek köszönhetően segítenek a megfelelő méret kiválasztásában.