Maximilian leggings termékteszt

Maximilian leggings termékteszt

Maximilian lovaglóleggingsek nagy népszerűségnek örvendenek a lovasok között, azonban szerettük volna vásárlóink véleményével is alátámasztani, hogy valóban megfelelő választás. 

Terméktesztelőinket vásárlóink közül választottuk ki – a termékteszt felhívás alapon történt, a jelentkezőket a felhívás keretein belül meghirdetett kritériumok szerint választottuk ki-.  Terméktesztelőink 1 hónapon át, heti 3-4 alkalommal viselték a Maximilian lovaglóleggingseket, majd ezután küldtek visszajelzést nekünk:

B. Adrienn a Maximilian Sculpt leggingset próbálta ki fekete, XS méretben. Adrienn 5 saját lovával dolgozik napi szinten nyeregből és földről egyaránt, így biztosak lehettünk benne, hogy a leggings strapabíróssággát tekintve Adriennél megfelelő visszajelzést fogunk kapni. Adrienn az alábbi összefoglalót küldte vissza nekünk a Maximilian Sculpt lovaglónadrágról: 

“Csak pozitív visszajelzést tudok a nadrágról írni, nekem nagyon bevált.
Kényelmes, nem csúszkál, kellően nyúlik is. A hidegebb napokon alá húztam egy harisnyát is de ugyanolyan kényelmes volt akkor is.
Köszönöm szépen a lehetőséget!”

S. Eszter, díjugrató lovasunk is a Maximilain Sculpt lovaglólegginset próbálta ki, fekete, M méretben. Eszter véleménye a Maximilian Sculpt leggingsről: 

“Régóta szemezten a Maximilian nadrágjaival, és ezzel a lehetőséggel végre sikerült kipróbálnom a Sculpt változatát.  Bevallom őszintén, eleinte féltem hogy csúszni fog a nyeregben, de nagyon kellemesen csalódtam benne, egészen jól tapad. Nagyon kényelmes, rugalmas anyaga van, néhányszor befogtam tesiórára is, ott is remekül helyt állt.  A telefontartó zsebe szuper, végre egy olyan naci amivel végig nálam lehet a telóm anélkül hogy elhagynám vagy zavarna. 

1 hónap alatt semmivel sem romlott az állapota sem, tartósnak tűnik. Talán annyi megjegyezni valóm van hogy egyel kisebb méretet kellett volna vennem, általában M/L-es gatyákat hordok, de ebből S-es lett volna a tökéletes.

Összességében egy nagyon szuper nadrág! Az biztos hogy nem ez az utolsó Maximilian nadrágom! :)”

S. Blanka saját lova, Zeusz mellett más lovat is lovagol, hetente minimum 5 alkalommal van a lovardában, így a leggings tartóssága alapos tesztelésre került: 

A nadrág fantasztikus. Az egyik kedvencemmé vált mióta nálam van. Nagyon kényelmes és nagyon nyúlós az anyaga. A lovardában is rengetegen megdícsérték már.
Sokszor lovagoltam benne, de egy kis lovas tornára is tökéletes volt ????

B. Bernadett a Maximilian Tech 2.0 teliszilikonos lovagló leggingsünket tesztelte bordó, L méretben:

A nadrágról vélemény: nagyon jó anyag, extrán tapad, nagyon kényelmes könnyű viselet, nyúlékony. Egyszerűen imádom. Sajnos nem minden alkalommal sikerült fényképét készíteni, mert nagyon sokat lovagolok egyedül. 

N. Júlia, díjugratásban versenye. 3 lovával, napi szinten lovagolva tesztelte a Maximilain Sculpt leggingset szüke, S méretben: 

“A Maximilián nadrág terméktesztjére jelentkeztem, bár az elején kicsit izgultam, mert olyan nadrágot rendeltem, amelyen nem volt grip. Előtte nem igazán szerettem grip nélküli gatyákban lovagolni, mert csúszkáltam össze vissza, kényelmetlen volt….
A nap amikor megjött a gatyám, rögtön futottam kibontani és felpróbálni. Rögtön szerelem volt, gyönyörű színe és nagyon kényelmes. Másnap fel is ültem benne. Nagyon nagyon tetszett, egyáltalán nem csúszkáltam benne, kedvenc gatyám lett. Azóta is abban lovagolok majdnem napiszinten! Köszönet az Equina Lovasboltnak a lehetőségért!”
A. Cintia 4 éves lovával idén kezd el szabadidős díjlovas versenyeken indulni. Heti 4-5 alaklommal lovagol. Terméktesztünk keretein belül Cintia a Maximilian Tech 2.0 teliszilikonos leggingset próbálta ki fekete/ezüst, M méretben: 

A tesztelt Maximilian Equestrian lovagló leggings eddig az egyik legkényesebb lovaglónadrág amit viseltem. Számomra pozitív élmény a használata, hiszen nagyon fontos hogy egy lovaglónadrág kényelmes legyen és szabad mozgást biztosítson edzés közben, illetve az istálló körüli munkákban is. Nagyon tetszett benne többek között az is, hogy magas szintű stabilitást biztosít a lovon hiszen a szilikon több használat és mosás után is remekül tapad a nyereghez!  Fontos megemlíteni , hogy nagyon szép a kidolgozása, remekül vannak kialakítva a zsebek, szépen vannak rajta elhelyezve a márka jelzések, divatos és mégis sportos egyben. Bátran jelentem ki, hogy mostmár ezt a márkát is a kedvenc lovas márkáim közé merem sorolni! Köszönöm a lehetőséget a tesztelésre!”

andriko cintia maximilian teszt 1 1 andriko cintia maximilian termekteszt 1